Langeland Rundt

Langeland Rundt er et gravelløb (cykelløb delvist på grusveje og i ujævnt terræn) på 107 km i det unikke langelandske landskab. Vi følger som udgangspunkt Herregårdsruten og besøger flotte herregårde og slotte via 74 km på små, bugtende biveje og 33 km græs, grus og hård jord ved strand og skov.

Mærk historiens vingesus når du besøger de romatiske små byer og prægtige herregårde og mærk den sprøde brise i ansigtet når du betvinger vores uendelige kyststrækning. Mærk også luften under vingerne når du bestiger Danmarks rolling hills, nemlig de langelandske hatbakker.

Start og mål ved Skovsgaard Gods med løbsstart kl. 10.30. Ved ankomst er der burgere, øl, vand, is og hygge.

Depot ved Skrøbelev Gods med væske, frugt og alt fra det klassiske bagerstop.

Depot ved Tranekær Slot med væske, frugt og snacks.

Der er præmier til de tre hurtigste mænd, kvinder og unge under 23 år (tiden stoppes ved depoterne).

Alle deltagere får udover en fantastisk oplevelse, gourmet depoter og feststemning med burger/øl ved afslutningen også lokale gaver.

Pris: 495 kr.

Startnummer kan afhentes hos Coworking Langeland, Bellevue 5B i Rudkøbing fredag den 25/8 mellem 15 og 19 eller på løbsdagen den 26/8 fra kl. 9 ved Skovsgaard Gods.

Langeland Sammen er arrangør af cykelløbet. Med formand Holger Brodersen i spidsen har Langeland Sammen allieret sig med en stærk projektgruppe, som står for den praktiske gennemførelse.

Se mere på Langeland Rundt!


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
26. august 2023
10:30 - 17:00

Sted
Skovsgaard Gods, Kågårdsvej 12, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden