Fællesskabets Folkemøde

Hvert år afholder Vi Samler Enderne et “Fællesskabets Folkemøde” (frem til 2019 kendt som “Idemesse”).

Rigtig mange af øens foreninger gør en enorm og engageret indsats for at skabe aktiviteter og fællesskaber på Langeland, og det kommer os alle til gavn. Men kender vi nu til alle de tilbud, der findes – hele året rundt og fra nord til syd? Eller kender vi – hånden på hjertet – kun til de aktiviteter, der foregår inden for vores eget interesseområde?

Fællesskabets Folkemøde giver alle interesserede mulighed for at informere om de aktiviteter, arrangementer eller spændende planer, som frivillige arbejder med at stable på benene. Samtidig får I mulighed for at møde andre foreninger og skabe kontakter og samarbejde på tværs og langs af øen. Så hvis du har en spændende aktivitet, et arrangement, en ide til noget nyt eller hvis I har brug for flere personer i jeres fællesskab, så book en stand til folkemødet – det er ganske gratis.

I får hvert et bord og et par stole, så det eneste krav er, at I hver især indretter jeres stand, så I formår at fange publikums interesse. I kan få adgang til ØP to timer, før folkemødet åbner, så I har tid til at gøre jeres stand klar. Desuden skal I naturligvis sørge for at bemande standen i de fire timer, folkemødet har åbent, og I skal selv stå for nedtagning af standen bagefter.

Undervejs afholder vi workshops, der kan styrke det lokale foreningsliv, og byder på taler, musik og fællessang, som alle på folkemødet kan have fornøjelse af.

Kommercielt salg af for eksempel produkter må ikke ske på idémessen, men I må gerne gøre reklame for jeres forening og for eksempel hverve nye medlemmer.