Betal kontingent

Betalt medlemskab koster 50 kr. om året. Du kan indbetale kontingentet til vores bankkonto 1689-3231561578 i Middelfart Sparekasse. Husk at anføre dit fulde navn, når du betaler, da det giver dig stemme- og opstillingsret på vores generalforsamling.

Det betalte medlemskab udløber den 31. december. Derefter bliver du i stedet kalendermedlem. Det er gratis og betyder, at du fortsat kan bruge din profil på hjemmesiden til vores kalender – men du har ikke længere stemme- og opstillingsret på generalforsamlingen. Du kan forny det betalte medlemskab ved atter at overføre et kontingent til vores bankkonto. Det gælder dog kun for det indeværende år, så det er desværre ikke muligt at betale forud for flere år ad gangen.

Du skal have en profil her på hjemmesiden, for at dit medlemskab er gyldigt. Hvis du overfører 50 kr. til vores bankkonto uden at have en profil, registrerer vi indbetalingen som en donation. Med mindre du opretter en profil indenfor det samme år, for så bliver din indbetaling regnet som et kontingent i stedet.

Du kan til hver en tid melde dig helt ud af foreningen ved at logge ind på siden og slette din profil under “Indstillinger”; det sker via det nederste ikon “Slet profil”.

Hvis du som kalendermedlem ikke har været logget ind på siden i 2 år, bliver du automatisk udmeldt og din profil slettes fra siden. Du kan altid melde dig ind igen, hvis du får lyst.