Lørdag 4. april 2020 – kl. 18.30 afholdes en elegant aften på Generalen i samarbejde med Peter Rasmussen fra Gourmet Wine i Svendborg.
Vi holder den gastronomiske fane højt hævet med fisk og skaldyr til denne aften. Vi sætter alle vores gæster sammen i grupper ved festlige borde for at skabe en god stemning.
Frisk stenbiderrogn og salte rejer.
Reje bisque – soja – spinat – urter – hvedekerner.
Laks i løvstikke.
Tørret Carl Johan Svampe – enebær – Dobbelt fløde.
Smør Bagt pighvar.
rabarber – anis – forårs løg – ærter – kartoffelskum.
4 på citrus.
Rød grape & portvin – Citron panna cotta – “rød” chokolade & appelsin – Lime & mandler.
Tilmelding via hjemmesiden.
Dato/tidspunkt
4. april (lørdag) 2020
18:30 - 23:00
Sted
Generalen, Slotsgade 84, 5953 Tranekær
Kategorier