Bøstrup Kirke

Minikonfirmander

I år vil Nordskolens elever på 3. og 4. klassetrin blive tilbudt minikonfirmandundervisning. Vi arbejder på at kunne tilbyde de kommende minikonfirmander nogle hyggelige, spændende, sjove og afvekslende onsdag eftermiddage i Hou Forpagterbolig med sang, fortælling, leg og lidt at forfriske sig på. Præsterne og organist medvirker ved minikonfirmandundervisningen.

Konfirmander

Konfirmationsundervisningen begynder i år torsdag den 26. oktober og fortsætter indtil den 18. april 2024. Den 9. november og den 11. april har konfirmanderne fri fra skole. De dage omfatter konfirmationsforberedelsen hele dagen. Konfirmanderne undervises i Bøstrup Sognehus.

Der bliver sendt tilmeldingsblanket ud til eleverne i 7. klasse i uge 34.

Konfirmandindskrivningsgudstjeneste i 

Søndag den 8. oktober kl. 14.00

Vi håber, at rigtig mange vil være med til at byde årets konfirmander velkommen og give dem en festlig begyndelse på konfirmandundervisningsforløbet.

[Børnehøstgudstjeneste og høstgudstjeneste i en boks med colourbox #2722606 som baggrund]

Børnehøstgudstjeneste i Hou Kirke

Søndag den 17. september kl. 14.00

Alle børn og voksne indbydes tillige med deres forældre, bedsteforældre og oldeforældre til at komme – gerne med en høstgave i form af frugt eller grønt eller andet godt, som kan bortauktioneres efter gudstjenesten. Pengene fra auktionen går til Hospitalsklovnenes arbejde.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
8. oktober 2023
10:00 - 11:00

Sted
Bøstrup Sognehus, Bøstrupvej 37

Kategorier

Tilbage til forsiden