Cirkus Arena 65 års jubilæum m. Bubber og Julie Berthelsen

Cirkus Arena er tilbage på Langeland lørdag 18. juni 2022.
Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum i 2022 med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – se dét er rigtig cirkus!
Jubilæumsprogrammet er sammensat med ekstreme numre i verdensklasse!
Sammen med Bubber og Julie vil I bl.a. møde publikums favoritduo Duo Costache, som vender tilbage til manegen med nye vilde luftnumre, når de demonstrerer ekstrem muskelkraft og balancerer i luften på deres perch-stang.
Glæd dig også til at opleve de dygtige trapezartister Flying Wulber, når de optræder med deres hæsblæsende nummer, hvor de svinger højt oppe under teltdugen og flyver i luften fra trapez til trapez. Flying Wulber er altid klar til at gribe hinanden og deres elegante samspil i luften er et imponerende syn.
Oplev bl.a. også de sødeste hunde, springakrobater i flotte formationer, en jonglør i verdensklasse og Julie Berthelsens smukke sangstemme i manegen.
Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien til en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til Rudkøbing i 2022.
Billetter kan købes på https://www.arena.dk/byer/rudkobing

Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
18. juni 2022
14:00 - 16:30

Sted
Cirkuspladsen v. Strandparken, Kastanievej, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden