Culture Camp 2024 – International undergrund

Træd ind i den pulserende rytme af Culture Camp 2024, en elektrificerende begivenhed midt i hjertet af Langelands digitale fællesskab! Dyk ned i de fascinerende lyde skabt af både lokale og internationale dj’s, der udløser et sonisk spektakel, der sender elektroniske bølger, der vibrerer ind i de sene nattetimer.

Oplev Langeland Camping Degnehaven, den ældste campingplads på øen, forvandlet til et tilflugtssted for musikentusiaster. Culture Camp 2024 er mere end blot en begivenhed; det er en fejring af mangfoldighed, der forener det bedste af lokale talenter fra Fyn og Langeland med medrivende musik med rødder fra hele verden – fra Vestafrika til Latinamerika, Jamaica og videre!

Mens vi arbejder hårdt på at bringe denne festival til live inden for vores beskedne budget, er vores lidenskab urokkelig. Culture Camp 2024 handler ikke blot om musik; det handler om at skabe en intim og uforglemmelig musikoplevelse, der går ud over det sædvanlige. Bliv en del af noget ekstraordinært – slå dig sammen med os, mens vi skaber en unik fest, der tegner sig for at blive en sanselig fejring!

Entré: 200 kr. Billetten dækker et to-dages ophold med teltplads, bemærk venligst – telte medfølger ikke.

Se mere på culturecamp.dk


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
5. juli (fredag) 2024 - 7. juli (søndag) 2024
12:00 - 18:00

Sted
Degnehaven, Langeland Camping, Spodsbjergvej 277, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden