Efterskolernes dag 2023 på Musikefterskolen i Humble

Kunne du tænke dig et efterskoleår, hvor du bliver en del af et musikalsk fællesskab og vokser både som musiker og menneske? Så kom og besøg os til Efterskolernes dag og find ud af, om Musikefterskolen i Humble er noget for dig!

Vi holder åbent hus søndag d. 24. september kl. 12-18. Hver time (kl. 12, 13, 14, 15, 16 og 17) afholder vi minikoncert med Musikefterskolens kor og linjehold, hvorefter forstander Jonas Hald kort vil fortælle om, hvad du kan forvente af et efterskoleophold på Musikefterskolen. Herefter er der mulighed for at komme på rundvisning, hvor vores elever viser alle skolens faciliteter frem og fortæller om skolen; hvad vi laver og hvordan hverdagen på Musikefterskolen er. Efter rundvisningen er det muligt at få en samtale med en af skolen lærere.

Vores økologiske køkken serverer lækre, økologiske retter fra 12.00 – 14.00. Resten af dagen tilbyder vi forfriskninger såsom frugt, kaffe og kage. I spisesalen vil det også være muligt at få en snak med vores lærere, der står klar til at besvare alle dine spørgsmål og tale med dig om hverdagslivet på skolen, den boglige undervisning, musikundervisning, soloundervisning, fordybelsesfag, valgfag, koncerter, musikfestival, studierejse og alt det andet, vi laver i løbet af et skoleår.

Book rundvisning og samtale på forhånd
Du kan på forhånd booke en optagelsessamtale med en lærer, hvis du tænker, at Musikefterskolen kunne være noget for dig. Samtalen er ikke forpligtende, men den er en forudsætning for at blive optaget som elev på Musikefterskolen – så grib chancen, når du alligevel er på besøg. Hvis du blot har enkelte spørgsmål, er det ikke nødvendigt at booke en samtale på forhånd, men ved du allerede nu, at du gerne vil tale med en lærer, anbefaler vi, at du booker en tid – så undgår du ventetid. Du booker din tid til rundvisning og samtale via Billetto (tryk “Find billetter” øverst på siden).

Bemærk: Book kun 1 billet pr. familie.

https://billetto.dk/e/efterskolernes-dag-2023-pa-musikefterskolen-i-humble-billetter-867179


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
24. september 2023
12:00 - 18:00

Sted
Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kategorier

Tilbage til forsiden