Foredrag om Husapotekets hemmeligheder

Onsdag den 7. februar 2024 kl. 19 i Borgerhuset, Ahlefeldtsgade 13 i Rudkøbing har Medicinhaverne inviteret Maria Lisette Jacobsen, også kendt som Hyldemor, til at fortælle om “Husapotekets hemmeligheder”. Foredraget koster 75 kr. for medlemmer og 100 kroner for ikke-medlemmer. Prisen er inkl. kaffe og kage i pausen.

– Som kvinder, mødre og helbredere har vi til alle tider kendt til planternes helbredende kraft. Vi har vidst, hvilken urt der voksede hvor, og hvad den gjorde af godt mod alle de små og store gener, som et menneskeliv byder på. I dag har mange af os glemt denne viden. Vi er gået igennem et dannelsestab, hvor vi har mistet en grundlæggende viden om naturen og dens sundhedsfremmende gaver, mener Maria Lisette Jacobsen.

– Vi læner os op ad lægevidenskaben, og ellers shopper vi amok i kosttilskud. Piller, olier, te og kapsler med navne, vi ikke aner, hvad betyder, siger hun og opfordrer til, at gøre det meget mere enkelt: – De tilskud, vi har brug for, er som regel i de urter og planter, som gror i vores egen baghave.

Maria Lisette Jacobsen opfordrer sine tilhørere til at tage ejerskab over egen sundhed og tilbyder gode råd fra den kloge kones eget medicinskab, Og så inviterer hun på en rejse ind i planternes evne til at helbrede, lindre og styrke sundheden for helt almindelige mennesker af i dag.

Om Hyldemor
Maria Lisette Jacobsen, kendt som den nordiske shaman Hyldemor fra DR2-dokumentaren Heksen, Hedningen og Hyldemor, udmærker sig ved sin ligefremme og inspirerende formidling af urtemedicin og naturspiritualitet. Hun er aktuel med sin første bog: Blandt urter og elverfolk – Årets gang i Hyldemors Have. Som uddannet arkæolog og med en fortid i museumsbranchen er hun i dag kvinden bag den succesrige kursusvirksomhed Hyldemors Have. Hun har tusindvis af følgere på Instagram, Facebook og YouTube, hvor hun dagligt inspirerer og videregiver sin viden om helbredende urter, en hverdag i takt med årstidernes skiften og sit liv som moderne, klog kone.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
7. februar 2024
19:00 - 21:30

Sted
Borgerhuset i Rudkøbing, Ahlefeldtsgade 13-15, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden