Frikadellefest

Så er musikprogrammet på plads til årets Frikadellefest – folkefesten på nordenden af Langeland:


Lars Love Louise og Den syngende Sagfører Søren Ramsing


Everybody’s Talking


Esben Just


Stig og Vennerne


Skovhus

….. og alt dette er gratis. Vi holder stædigt fast i, at det skal være en oplevelse for alle – så derfor er entreen fri.
Det er 15. år vi planlægger Lohals Frikadellefest – og vi har gennem årene slået os fast, som arrangementet man ikke går glip af – med sin gode vilje. Alle kommer med den gode solide lyst til at hygge sig – med dem man kender – og dem man ikke kender. Hele dagen kan der købes frikadeller og fadøl m.v. – og musikken spiller hele dagen. Vi tror på at Coronaen har sluppet taget – og at musikken og samværet langt om længe kan tage over.
Vi fylder pladsen med livsglæde og samhørighed, som løfter sig mod den langelandske himmel, når musikken rammer pladsen. Vi er stolte over, igen at kunne sætte et fantastisk musikprogram sammen, som rammer pladsen i hjertekulen. Torsdag i uge 29 er der dømt folkefest på Lohals Havn.
I de smukkeste rammer på Lohals Havn, vil vi ranke ryggen, nyde dagen og det gode selskab – og lade fødderne slå takten under den blå himmel – til godt 10 timers gratis livemusik og fest på Havnen i Lohals.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
21. juli (torsdag) 2022
12:00 - 22:30

Sted
Banjen, Lohals Havn 5, 5953 Tranekær

Kategorier

Tilbage til forsiden