Frokost Jazz i Borgerhuset

Langelands Jazzklub har prøvet det mange gange før og altid med stor succes grundet god musikunderholdning plus lækker mad. Det er 4-5 år siden sidst, men nu ta’r vi den gode tradition op igen og skyder den nye jazzsæson i gang efter den gamle opskrift:
God musik og mad = god stemning og højt humør. Den første Frokostjazz blev afholdt på Hotel Skandinavien, for ca. i hvert fald 20 år siden, og blev straks en stor succes.

Lørdag d. 24. februar (skuddagen) dækker jazzklubben op i Borgerhuset, kogekonen vil gøre sit ypperste for en lækker kulinarisk oplevelse – både med og uden kød – og orkesteret Sway slår de dejlige toner an, og pludselig er der mulighed for en lille swingom.

Medlemspris for koncert og frokost 200 kr. inkl. gebyr
Medlemskort kan købes på langelandsjazzklub.dk
– eller ved indgangen efter man har tilmeldt sig (af hensyn til maden)
Kontakt Jack Stæhr på tlf. 24 47 88 36
Har man erhvervet medlemskort i 2023, er dette også gældende hele 2024.

SWAY

Orkestret Sway varmer dit hjerte og inviterer dig med på en kærlig rejse i et melodiøst landskab af vellyd. Med naturlig, legende lethed smyger Sway sig sanseligt ad stemningsfulde stier. Lyrisk og rytmisk vokaljazz.

Glæd dig til et genhør med iørefaldende og indtagende melodier, hvor inspirationen bl.a. er stjernedrys fra sangerinder som Astrud Gilberto, Lisa Ekdahl, Monica Zetterlund, Norah Jones, Madeleine Peyroux, Melody Gardot og Stacey Kent.

Lad dig begejstre, bevæge og betage af bløde, behagelige ballader, juicy jazz, veloplagte viser og velklingende vintage pop. Feel good – feel fine!

Bliv grundigt glad og garanteret godt tilpas i swingende, skønt selskab med Sway.

Vi glæder os til at se jer


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
24. februar 2024
13:00 - 16:00

Sted
Borgerhuset i Rudkøbing, Ahlefeldtsgade 13-15, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden