Gåtur for alle gennem Fredskoven og Kragholm

Kom med på en hyggelig gåtur i de smukke områder omkring Rudkøbing.

Langelands Stivenner og UCL inviterer alle der har tid og lyst på en kort tur fra Lones Bænk ved Endraget, gennem Fredskoven til Kragholm og tilbage igen.

Turen er på 4,5 km, og vi tempo og pauser tilpasser vi sammen efter ønsker og behov. Turen er gratis og kræver ingen erfaring eller sportslig form. Tag gerne en godbid eller drikkelse med, så der er lidt at styrke sig på undervejs.

Formålet med denne aktivitet er naturligvis at få en god formiddag i Langlands smukke kulturlandskab, men også at få flere til at opdage at gåture er en mulighed for gode oplevelser – også selv om man måske har lidt udfordringer med benene, balancen eller orienteringen. Så kender du nogen der kunne finde glæde ved lidt frisk luft, men tøver lidt fordi sofaen trækker, så inviter dem endelig med.

Vi mødes kl. 11 ved Lones Bænk ved Engdraget, Rudkøbing. Der er gode muligheder for parkering ved Langelandshallen eller Lægehuset, Engdraget 7.

Der kommer også en anden gåtur den 12. juni omkring Skovsgaard. Information kommer senere.

Dette initiativ er et samarbejde mellem Langelands Stivenner og UCL (University College Lillebælt) om det gode seniorliv på Langeland, men vi håber at mennesker i alle aldrer og former har lyst til at deltage.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
6. juni 2023
11:00 - 12:00

Sted
Fredskoven, Ved Fredskovvej 2, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden