Gratis koncert med Henrik Johannessen Duo

Henrik Johannessen, lover at sende gæsterne direkte til Nashville, når han 25. juni gæster Fredskoven.

Dansk country musiker vandt musikpris i Texas- nu gæster han Rudkøbing

I 2019 blev fynske Henrik Johannesen hædret med prisen for bedste akustiske optræden på den amerikanske musikfestival Texas Sounds International Country Music Awards.

Hvorfor den danske guitarist og sanger fik denne fornemme hæder, kan man få smagsprøve på 25. juni, når han sammen med sin musikalske legekammerat kontrabassisten Peter Pelle gæster Fredskoven i Rudkøbing.

Duoen lover original roots musik, for det er netop denne genre som Henrik Johannesen har slået sig ind på, efter tidligere at have manifesteret sig som en fabelagtig guitarist i rock-genren.

Henrik Johannesen har været ude på noget af en musikalsk rejse, siden han som 19-årig med guitaren ved sin side forlod Danmark for at betræde de musikalske stier i Hollywood, hvor han op gennem 90’erne boede, og ernærede sig som heavyrock guitarist, før han ved årtusindeskiftet vendte retur til Danmark, og skabte bands som Bad Monday, Den Danske Mafia, og senere Hillbilly Bones.

I lyset af den modne alders kloge baglys, har han ladet han sig inspirere af americana genren, og indledte i 2019 solokarrieren, hvor han de seneste tre år har spillet mere end 80 koncerter i ind-og udland.

Når Johannesen og Peter Pelle træder op på scenen i Fredskoven, vil han blandt andet levere sange fra debutalbummet ’Farm Sessions’ fra september 2021. Et album, der har fået flotte ord med på vejen af anmelderne. Heriblandt musikanmelder Mads Kornum, der anerkender Henrik Johannesen for at “have en besnærende international sound, som forhåbentligt mange, også herhjemme, vil sætte pris på”.

Arrangementet er sponsoreret af Langeland Kommune.

 


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
25. juni 2022
14:00 - 16:00

Sted
Fredskoven, Ved Fredskovvej 2, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden