Gunni Torp Band – FOR HVER KERNE VI SMIDER Nyt album. LIVE tour

Et vuggende hamonika-groove, shakers og støvede trommer i tæt dialog med en fabulerende banjo. Det er jordnært og akustisk. og det er her sangerinde Gunni Torp tager sit afsæt, når hun sender endnu en samling sange afsted.

FOR HVER KERNE VI SMIDER er et hendes 4. album, og som frø, der er samlet i sensommeren, er det sange, der vil noget, sætte rod og sætte aftryk i verden.

Hun rejser til fods på asfalt og i højt græs, ud i oprør og kampzoner, med længselsfulde kald efter vild natur og steder at høre til. Hun synger på et poetisk dansk, hvor både ”kompostering” og ”revolte” har fundet vej ind i de nye sange.

Torp selv spiller harmonikaen. Matthias Arbo Klein er trommeslager og percussionist. Kristoffer August spiller bas og synger kor. Og Simon Hebeltoft Hansen er med på guitar, banjo og kor.

Sammen præsenterer de sangene med humor, anekdoter og usande beretninger fra landlivet, familielivet, dyreverdenen, hverdagen og drømmenes kringelkroge.
Inspirationen fra tidligere tiders aktivistiske lydspor er ikke til at tage fejl af. Her er latin vibes, som fra en social club og blues fra et farmers market.

Her er klap, råb og frihåndstegning i det analoge lydunivers.

Bølgerne ruller.

Revolutionen er dansabel, og rebellen er legesyg og blød som pels.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
15. marts 2022
13:00 - 14:00

Sted
Kassebølle Friskole, Kassebøllevej 7, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden