Immaterial Possession (US) på Musikefterskolen i Humble

Immaterial Possession er en gruppe fra Athens, Georgia, der fremmaner en mystisk bryg af folk, psykedelisk musik, verdensmusik og progressiv rock. Deres musik fører lytterne ind i en verden, der er helt deres egen. Deres lyd er eksotisk uden at være afskrækkende, skabt inden for rammerne af popmusik, mens de omfavner en tankegang, der falder uden for dens grænser, og genererer en følelse af opløftende glæde, selv når den glider ind i en skyggefuld stemning. Gruppen introducerede sig selv med deres selvbetitlede debutalbum i 2020, og Mercy of the Crane Folk fra 2023 uddybede deres ideer med større færdighed og sikkerhed.

Immaterial Possession blev dannet af Cooper Holmes og Madeline Polites, et par multidisciplinære kunstnere oprindeligt fra Atlanta. De havde været en del af et fællesskab af musikere, kunstnere og teaterperformere, der havde etableret sig i byens D.I.Y.-undergrunds scene. Følelsen af at være begrænset af Atlantas størrelse, flyttede Holmes og Polites til den nærliggende Athens, en universitetsby, der havde et ry som et hjem for fritænkning og boheme-kultur i Peach State. De to var ivrige efter at starte et band, med Holmes på bas og vokal og Polites på guitar og vokal. På udkig efter ligesindede samarbejdspartnere fandt de den erfarne percussionist John Spiegel og keyboardist og træblæser Kiran Fernandes (hvis far, John Kiran Fernandes, var medlem af den anerkendte Elephant 6-gruppe Olivia Tremor Control). Klædt i fantasifulde kostumer og spille musik, de håbede ville transportere og transformere deres publikum, tjente Immaterial Possession snart et unikt ry i Athens, og det Elephant 6-affilierede label Cloud Recordings udgav deres debut i 2020. Albummet blev godt modtaget, og det britiske uafhængige label Fire Records viste interesse for bandet og tilbød dem en pladekontrakt. De underskrev med Fire, der genudgav Immaterial Possession i 2022. Gruppen begyndte snart at arbejde på deres andet LP, og Mercy of the Crane Folk blev udgivet af Fire i maj 2023.

Koncerten er åben for udefrakommende gæster. Billetter kan købes på forhånd via Billetto eller kontant i døren. Billetprisen er 100 kr. (gratis med årskort).

https://billetto.dk/e/immaterial-posession-us-pa-musikefterskolen-i-humble-billetter-958121?utm_source=organiser&utm_medium=share&utm_campaign=manage_visit&utm_content=1&vs=36cf3d91-35eb-476b-a137-b75843f312fb


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
1. maj 2024
20:00 - 21:00

Sted
Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kategorier

Tilbage til forsiden