JazzCamp 2020 på Musikefterskolen i Humble

Musikefterskolen i Humbles JazzCamp er et tilbud til dig, der er vild med jazz og gerne vil tilbringe et swingende døgn på Musikefterskolen fyldt med sammenspil og efterskolehygge. På JazzCamp kan du få en smagsprøve på efterskolelivet og samtidig få en hyggelig weekend med nye bekendtskaber og en masse musik!

JazzCampen finder sted fra lørdag den 12. december til søndag den 13. december 2020. Campens hovedingrediens er sammenspil. Under kyndig vejledning fra skolens jazzlinjelærer Jesper Hertz kaster du dig sammen med campens øvrige deltagere ud i jazzens univers. Lørdag aften er der jazzjam med resten af efterskolens jazz-interesserede elever. Campen afsluttes søndag eftermiddag med en koncert for forældre og familie, der kan komme ned og høre resultatet af jeres jazzede sammenspil. Efter koncerten er der mulighed for en samtale med skolens lærere eller ledelse, hvis du er blevet nysgerrig på, om et år på Musikefterskolen er noget for dig.

Campen er gratis og er et tilbud til unge, der går i 7. til 9. klasse. Under campen får du fuld forplejning fra Musikefterskolens lækre, økologiske køkken. Alle campdeltagere overnatter på hver deres værelse på en gang kun for campdeltagere.

Info om særlige retningslinjer i forhold til Covid-19:
Campen er begrænset til 9 deltagere, således at deltagere + underviser ikke overskrider forsamlingsforbuddet. Dertil opretholder vi til enhver tid afstandskrav, sørger for grundig hygiejne samt håndsprit bredt tilgængeligt på skolen. Campdeltagerne overnatter på et særskilt område på skolen, hvor de øvrige elever ikke færdes. Campdeltagerne vil have mulighed for at møde vores nuværende elever, men hovedsageligt udendørs og med forsvarlig afstand. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning beder vi alle campdeltagere om at fremvise en negativ coronatest ved fremmøde.

På JazzCamp får du:

  • Jazz-sammenspil ved jazzlinjelærer Jesper Hertz
  • Fuld forplejning fra Musikefterskolens lækre, økologiske køkken
  • Overnatning på eneværelse på selvstændig gang sammen med de øvrige deltagere
  • Gratis transport mellem Humble og Odense, Svendborg og Spodsbjerg
  • Jazz-jam lørdag aften
  • Afslutningskoncert for forældre og familie
  • En smagsprøve på livet på Musikefterskolen i Humble

Vi håber at se dig til et swingende døgn på Musikefterskolen i Humble!


Kort utilgængelig

Dato/tidspunkt
12. december (lørdag) 2020 - 13. december (søndag) 2020
11:00 - 15:00

Kategorier

Tilbage til forsiden