Dr. Rolf og Eminencerne optræder

Jubilæumskoncert – sangskriverne vender tilbage med musik på biblioteket

Sangskriverne fortæller om deres første koncert siden coronaen lukkede ned:

“Sangskriverne er meget taknemmelige for samarbejdet med Langeland Bibliotek. Siden biblioteket i 2015 inviterede til et samarbejde om kulturelle initiativer har det dannet ramme om optræden af sangskrivere fra hele landet.

I efteråret 2020 planlagde vi at holde 5 års-jubilæum for at fejre samarbejdet, men som bekendt kom Covid-19 i vejen. Nu afholder vi så med 2 års forsinkelse jubilæet som indledning til en ny sæson med original musik. Og det forlyder at biblioteket foruden plads, KODA-penge, siddepladser, lydanlæg og forfriskelser vil invitere på kage til deltagere og optrædende.

Torsdag d. 29.9. starter vi med to navne der vil være velkendte for de fleste af tilhørerne fra de år hvor vi har afholdt bibliotekskoncerter.

Cinnabar Skies

Med deres finurlige og tænksomme sange. En trio bestående af Henni Starup, sang og klassisk guitar, Greg Harrison, recitation og percussion og Leif Kjøl, guitar og bas.

Et underligt mix. Men ikke desto mindre formår de at få det til at fungere. Musikken i sig selv har sine egne rødder, som spænder fra den græske melankoli over den engelske underfundighed, den amerikanske blues og tilbage til den danske rocks rødder, og så lige et drys af den lyriske folkemusik, som var kendetegnende fra tidligere tider.

Dr Rolf og Eminencerne

Henrik Baunkilde og Ole Rolf Lassen har de sidste 15 år spillet sammen i forskellige projekter – Drivtømmer, Dr Rolf og Kanylerne, Dr Rolf duo – og de har udviklet et næsten symbiotisk samarbejde om formidlingen af tekster og musik. Nu har de allieret sig med en ny stærk rytmegruppe: Henning Jonsen, som spiller bas, har rødder i reggaemusikken og Sonny Rosenquist, percussionist der kommer lige fra salsa-miljøet. Sammen lægger de en sikker bund under Henriks fabulerende, følsomme elguitar og Oles Rustne vokal”


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
29. september 2022
19:00 - 21:00

Sted
Langeland Bibliotek, Østerport 5-7, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden