Kartoffelferie 2022 på Skovsgaard

I samarbejde med Skovsgaard Gods og Johnny Haugaard vil gårdspladsen blive omdannet til inspiration i den kreative verden, som kartoffeltryk, græsfletning og blokfløjte i træ.

Der bliver inspiration til hvordan du sylter og henkoger til efterårets spisekammer, hvordan du bager brød samt smagsprøver på skønne vine.

Naturvejleder Marianne vil med hendes kyndighed fortrylle ungerne i naturen omkring godset.

Udstillingen på Godset består af skønne, spændende og inspirerende ting bygget af naturens materialer og blomster af Blomstermanden Johnny Haugaard og de kreative frivillige. Der vil helt sikkert også være et eventyr eller to at finde.

Du kan også møde Danmarks Naturfredningsforening der forklarer om vildt-græsningsprojektet på Skovsgaard.

Spisemuligheder

Café Mmmmm på Skovsgaard vil have et lækkert udvalg af retter og drikkevarer. Her kan du komme ind uden billet til udstillingen. Alt er økologisk. Der er mulighed for vegetarretter. Dog ikke veganske.

Kunstmiddage

Som noget helt unikt tilbyder vi en oplevelse, som du sent glemmer – Blomstermanden laver kunstmiddag kl. 19 i caféen torsdag, fredag og lørdag i uge 42.

Du vil få flere serveringer – alt sammen på en inspirerende og anderledes kunstnerisk måde. Ikke en middag vil være ens.❤

Middagen koster 450 kr. pr. person, og du skal bestille bord på sms til Joan på 27 20 95 38. Der vil være et maksimum på 50 personer – så tøv ikke. Oplys antal gæster, og om I er vegetarer eller ikke-vegetarer. Resten bliver en overraskelse!
Eksklusiv drikkevarer og udstilling.

Naturvejledningen

Naturvejleder Marianne er tilstede om dagen til kl. 16 på Skovsgaard, og her kan I bage pandekager, karte uld, fange frøer og meget mere.

Billet

For at få adgang til Kartoffelferie med udstilling på Skovsgaard Gods skal voksne og børn (4-15 år) købe en dagsbillet. Billetten giver adgang både til den indendørs udstilling i hovedbygningen på Skovsgaard, de permanente museer samt naturformidlingen, som har mange sjove ting for alle.

Du kan købe billet online eller i indgangen.

Pris 195 kr. for voksne, 95 kr. for børn (4-15 år).

Alle dage kl. 10-17.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
15. oktober 2022 - 23. oktober 2022
10:00 - 17:00

Sted
Skovsgaard Gods, Kågårdsvej 12, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden