Koncert med Adam Znaidi (MA/UK)

Musikefterskolen i Humble er stolte af at præsentere en koncert med multi-instrumentalisten Adam Znaidi.

Adam Znaidi er oprindeligt fra Marokko, men er bosat i London. Znaidis musik ligger i et krydsfelt mellem psykedelisk rock og jazz, og hans debut EP ‘Pageant Smile’ fra 2021 er blevet beskrevet som “a cosmic space ride through a technicolour wormhole”. Lyden er udsyret og fuld af fart og energi. Insisterende trommer driver rytmen fremad, mens jazzet synth tager lytteren med langt ud i universets soniske yderområder. Znaidis musikalske inspirationskilder tæller alt fra Khaled til Frank Zappa, UmmKulthum til Leonard Bernstein og dertil bevæger hans musik sig i sine helt egne sære og smukke retninger.

Znaidi er desuden kendt som medstifter af det eksperimentelle band The Physics House Band, og han har ligeledes været bassist for The Go! Team. Znaidi har turneret det meste af verden rundt – især i USA, Europa, Japan og naturligvis også i Storbritannien, og nu har vi altså æren af at tage imod ham på Musikefterskolen Humble d. 27. oktober!

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter kan købes i døren eller via Billetto. Billetpris for gæster: 75 kr. (gratis med årskort)

https://billetto.dk/e/adam-znaidi-ma-uk-pa-musikefterskolen-i-humble-billetter-683804


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
27. oktober 2022
20:00 - 21:00

Sted
Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kategorier

Tilbage til forsiden