Koncert: Ssens Trio

Ssens Trio (udtales “Essens”) blev grundlagt i 2014 af tre fremtrædende norske musikere, der hver især har en omfattende karriere i det internationale musikliv. Trioen har optrådt med prominente norske musikere og har tre anmelderroste CD-indspilninger bag sig.

Koncerten d. 2. august vil både byde på kendt klassisk musik for strygetrio af Haydn og Beethoven, en trio af den polske komponist M. Weinberg fra 1950 og et ganske nyt værk af den norsk/vietnamesiske komponist Anna Berg: “Earthword, ever circling” fra 2023.

Ssens Trio består af:
– Sølve Sigerland, violinist. – Har optrådt som solist med førende orkestre i Norden og har vundet flere priser. Er desuden medlem af den prisvindende Grieg Trio.

– Henninge Landaas, bratchist. Ansat ved Oslo Filharmoniske orkester og har i en årrække spillet i den internationalt anerkendte Vertavo Kvartetten. Henninge Landaas spiller på en J.B. Guadagnini bratch udlånt af Dextra Musica.

– Ellen Margrete Flesjø, cellist, grundlagde i 1987 sammen med Sølve Sigerland og pianisten Vebjørn Anvik Grieg Trio. Med dette ensemble har hun givet koncerter i Europa, USA og Asien, og udgivet flere anmelderroste CD’er.

Fri entré. Alle er velkomne.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
2. august (fredag) 2024
20:00 - 21:30

Sted
Rudkøbing Kirke, Kirkepladsen 1, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden