Little Big Air 2024

Der findes et utal af nationale og internationale (KOTA) kite-surf konkurrencer som er målrettet eliten, men hvad med resten?

På Langeland har vi forholdene til at skabe fede kite-surfing events. Vi har kyststrækningen, vinden, overnatningsmuligheder og med maks. 5 km til den nærmeste kyst kan vi (næsten) altid finde de rette vindforhold.

SHORES Langeland afvikler Little Big Air for andet år i træk. Little Big Air er en konkurrence for semi-professionelle (amatører) kite-surfere som gerne vil have en hyggelig og fed dag med fokus på det sociale og Big Air. Alle har mulighed for at deltage.

Little Big Air 2024 afvikles lørdag d. 26. eller 27. oktober enten på Bagenkop Strand, Hesselbjerg Strand eller Drejet ved Spodsbjerg. Vi melder ud nogle dage før når vi kender vindforholdene. Vi forbeholder os retten til at aflyse med kort varsel, hvis vind- og vejrforhold ikke tillader afvikling af eventet.

Konkurrencen er bygget op omkring at alle skal have en god dag på vandet, med masser af Big Air og action.

På dagen kommer der til at være to kategorier

Første kategori:
WOO højeste hop fra 0-8 meter og fra 8 meter og opefter, begge kategorier i højeste hop deles op i en kvinde liga og en mande liga. Vi starter med at sejle et heat hvor alle deltagere sejler med WOO, dem med de højeste hop 0-8m og 8 meter og opefter vinder denne kategori. Man kan kun deltage med WOO.

Anden kategori:
Bedste Big Air rider unisex.
Big Air rider sejles af tre heat. Først halvdelen af de tilmeldte på vandet (den anden halvdel dømmer og finder en vinder), dernæst omvendt.
De 2 bedste fra hver af de to heat slutter dagen af med at sejle finale om sejren ved Big Air rider

Der vil være præmier til:
– WOO højde konkurrence mand og kvinde over/under 8 meter
– Bedste Big Air rider unisex
– Dagens vildeste crash unisex

Tilmeld ved at booke din billet (det koster gratis). Book din billet her: https://tickets.eventbilletten.dk/events/368755/info?distributionId=179266&lang=da


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
26. oktober 2024 - 27. oktober 2024
10:00 - 20:00

Sted
Bagenkop Strand, Færgevej 6, 5935 Bagenkop

Kategorier

Tilbage til forsiden