Meditationsgudstjeneste

At kunne finde tid til stilhed og ro, når alverdens ting kæmper om vores opmærksomhed, er ikke nogen selvfølge og kan for mange af os være lidt af en udfordring.

Vi har dog brug for øjeblikke i vores liv, hvor vi kan stoppe op, puste ud, gå ned i gear, se hinanden i øjnene, finde fred og måske mærke Guds nærvær. Meditation er en af kirkens gamle erfaringstraditioner der ligner nutidige ord som ’fordybelse’, ’ro’ og ’mindfulness’.

Musikken fører os ind i stilheden, hvor der er rum til at høre Gud tale og lade sig udfordre eller opbygge til de kommende dages opgaver. For dem, der måske er uvant med disse gamle former for kristen bøn, vil der hver gang gives en kort indledning som støtte til at føle sig hjemme i stilheden. For andre vil dette give tid til at falde til ro, fordi vi alle sammen er nybegyndere, hver gang vi sætter os til at meditere.

Meditationsgudstjenesten er først og fremmest en stille gudstjeneste. Vi lytter til smuk musik, synger enkelte salmer. Vi læser i Bibelen og hører refleksioner over livet af forskellig slags.

Alle er velkomne.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
30. maj (torsdag) 2024
19:30 - 21:00

Sted
Skrøbelev Kirke, Skrøbelev Hedevej 6, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden