Netværksmøde for sommerhusejere og deltidslangelændere

Langeland Kommune afholder lørdag den 13. april 2024 fra 10-14 på Ørstedskolen et netværksmøde for sommerhusejere og deltidslangelændere.

Er du håndværker, sommerhusudlejningsbureau, forretningsdrivende, kunstner eller har anden turismevirksomhed på øen, er stormødet et oplagt sted at møde nye og eksisterende kunder. Det er tilladt at sælge varer i mindre omfang. Har du en fødevarevirksomhed vil det også være muligt at opstille en bod og sælge mad- og drikkevarer. Arrangørerne kommer ikke til at have gratis forplejning, så samtlige besøgende skal købe frokost, kaffe og kage til arrangementet.

Messen vil ca. halvdelen af tiden bestå af oplæg og halvdelen af tiden vil være reserveret til de besøgende kan gå rundt til forskellige stande med private virksomheder, foreninger og kommunale instanser som fx VisitLangeland, Biblioteket, Forsyningen, Teknik og Miljø og Geoparken. Vi håber også at kunne skabe et lille foodmarked med lokale produkter og dermed kunne inspirere de besøgende til at opsøge flere af vores lokale producenter fremadrettet.

Arrangementet er koordineret og aftalt med Feriehusudlejernes Landsorganisation og Sammenslutningen af Sommerhusejere på Langeland. Langeland Forsyning og Ø/Strøm er sponsorer på messen.

Køb en stand
For 500 kr. ekskl. moms får du et 2×2 meter udstillingsområde til stormødet.
Opstilling fredag eftermiddag og nedtagning lørdag efter klokken 14.
Der vil ikke være møbler eller andet på standen. Du skal selv medbringe alt til din udstilling.

Tilmelding og hør mere
Du kan tilmelde dig som udstiller til stormødet ved at skrive til erhverv.turisme@langelandkommune.dk, hvor du også er meget velkommen til at skrive med spørgsmål eller andet.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
13. april 2024
10:00 - 14:00

Sted
Ørstedskolen, H.C. Ørstedvej 10, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden