Ny cykelrute indvies på Langeland

Med åbningstale, bobler og en fælles cykeltur indvier Langelands Sti-venner en ny cykelrute torsdag den 9. juni kl. 10.

Herregårdsruten er en skiltet langdistance-cykelrute på Langeland, Ærø og Fyn. Hele 159 af rutens i alt 660 km snor sig over Langeland og fører ad let bakkede småveje forbi bl.a. Tranekær, Skovsgaard og Broløkke.

Tilblivelsen af den langelandske del er foregået i et tæt samarbejde mellem turistorganisationen Destination Fyn og foreningen Langelands sti-venner. Stivennerne har med deres lokalkendskab bidraget med inspiration til øens bedste småveje for tohjulede og sikret, at Langeland med sine 159 km er rigtig godt repræsenteret på ruten.

På Langeland tages stien i brug med en lille festlighed ved Lone Bonannos Bænk, Engdraget 7 i Rudkøbing torsdag den 9. juni kl. 10. Tidligere direktør i Cyklistforbundet, bestyrelsesmedlem i Langelands sti-venner Jens Loft, Rudkøbing, holder åbningstalen, stivennerne serverer bobler og lidt sødt – og alle råber sikkert højt hurra!

Herefter inviterer Langelands sti-venner på en cykeltur ad Herregårdsruten til Spodsbjerg og Tranekær, hvor den medbragte mad
spises ved Medicinhaverne. Tilbage til Rudkøbing går det igen ad småveje langs øens vestkyst.

Turen er på 40 km og forventes med pauser at vare 4,5 timer. Der vil være mulighed for at afkorte turen undervejs. Arrangementet er
gratis, alle er velkomne, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Mere om Herregårdsruten
https://www.visitfyn.dk/fyn/outdoor-og-bike/herregaardsruten


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
9. juni (torsdag) 2022
10:00 - 13:00

Sted
Bonannos Bænk, Engdraget 7, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden