Podekursus

Pod dine egne frugttræer

Lørdag 2. marts 2024 kl. 10.00-12.00 i Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1, Rudkøbing vil frugtavler Peder Lollesgaard sammen med kolleger fra Medicinhavernes havegruppe undervise deltagerne i podning. Alle kan deltage. Prisen for medlemmer af Medicinhaverne er 50 kr. og for ikke-medlemmer 75 kr. samt 25 kr. pr. træ, der podes. Husk tilmelding til medicinhaverne@fynpost.dk

Medicinhaverne har indkøbt grundstammer og sørger for podekviste og podevoks. Man er også velkommen til selv at medbringe podekviste fra et frugttræ, som man ønsker at pode. Podekvisten skal laves af etårige skud, og skuddet/grenen skal være på tykkelse med en lillefinger og cirka 20 cm lang. Husk at bruge en skarp kniv/saks, så snittet ikke bliver flosset. Har du i øvrigt mulighed for at medbringe en lille skarp kniv, vil det være fint.

Peder Lollesgaard medbringer både podekviste fra moderne æblesorter og fra nogle af de gamle langelandske æblesorter, som vi dyrker i Medicinhaverne. Der vil også være mulighed for at pode kirsebær, blomme og pære.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
2. marts 2024
10:00 - 12:00

Sted
Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1A, 5900 Rudkøbing

Kategorier

Tilbage til forsiden