Portvin og Portugisisk Tapas

Til denne aften sætter vi den sublime portvin helt frem i lyset og vil lade den domineret en hel menu i samspil med det meget interessante Portugisiske Køkken.  Peter Rasmussen fra Gourmet Wine i Svendborg har fundet både røde, hvis og de sjældne portvine frem.

Glæd jer til en meget anderledes oplevelse med Portvin og Generalens Gastronomi.

Forretter:
Torsk ryg – trøffelcreme – sprøde rødbeder.

Kartoffeltoast – Stenbiderrogn – porresylt.

Bagt saltet torsk – peberfrugt – purløg.

Farseret blæksprutter – paprika – røget spæk.

Tørret ansjoser – tomat – oliven.

Hoveretter:

Grillet store rejer – mayo – brød

Portugisiske Lufttørret Svineskinke

Bønner – Stærk pølse – lammenakke

Bachalhau, Portugisisk nationalret
(klipfisk i bouillon m. æg og persille)

Bacalhau à Zé do Pipo
med kartofler og hvidløg

Desserter og Ost:

Oste.
Pastéis de nata – (creme tærte)
Figner og druer i vin.
Pudim de ovos (karamel rand) med Appelsiner

Pris pr cov. 500,-kr

Serveres som ”running” buffet på bordet.

OBS. Vi sætter alle vores gæster sammen i grupper ved festlige langborde for at skabe den gode Portugisiske stemning.  

TILMELDING VIA HJEMMESIDE.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
2. maj 2020
19:00 - 23:55

Sted
Generalen, Slotsgade 84, 5953 Tranekær

Kategorier

Tilbage til forsiden