Til denne aften sætter vi den sublime portvin helt frem i lyset og vil lade den domineret en hel menu i samspil med det meget interessante Portugisiske Køkken. Peter Rasmussen fra Gourmet Wine i Svendborg har fundet både røde, hvis og de sjældne portvine frem.
Glæd jer til en meget anderledes oplevelse med Portvin og Generalens Gastronomi.
Forretter:
Torsk ryg – trøffelcreme – sprøde rødbeder.
Kartoffeltoast – Stenbiderrogn – porresylt.
Bagt saltet torsk – peberfrugt – purløg.
Farseret blæksprutter – paprika – røget spæk.
Tørret ansjoser – tomat – oliven.
Hoveretter:
Grillet store rejer – mayo – brød
Portugisiske Lufttørret Svineskinke
Bønner – Stærk pølse – lammenakke
Bachalhau, Portugisisk nationalret
(klipfisk i bouillon m. æg og persille)
Bacalhau à Zé do Pipo
med kartofler og hvidløg
Desserter og Ost:
Oste.
Pastéis de nata – (creme tærte)
Figner og druer i vin.
Pudim de ovos (karamel rand) med Appelsiner
Pris pr cov. 500,-kr
Serveres som ”running” buffet på bordet.
OBS. Vi sætter alle vores gæster sammen i grupper ved festlige langborde for at skabe den gode Portugisiske stemning.
TILMELDING VIA HJEMMESIDE.
Dato/tidspunkt
2. maj (lørdag) 2020
19:00 - 23:55
Sted
Generalen, Slotsgade 84, 5953 Tranekær
Kategorier