Sankt Hans i præstegårdshaven

Vi vil gerne byde jer velkommen til en hyggelig og familievenlig Sankt Hans aften i præstegårdshaven fredag den 23. juni.

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor vi havde en skøn eftermiddag og aften sammen. Vi håber på lige så godt vejr i år som sidste år. Men der er telt i haven, hvis vi ikke er så heldige igen, samt der er mulighed for at gå indenfor i konfirmandstuen.

Haven åbner kl. 16.00, her er der mulighed for at spille forskellige spil, som f.eks. kongespil, rundbold, stiggolf og mange andre sjove spil. Der er selvfølgelig også mulighed for bare at hygge sig og nyde den smukke have.

Klokken 17.00 er grillen klar, enten kan man medbringe mad og drikke hjemmefra, men der er også mulighed for at købe en pølse med brød, samt drikkevarer til. Selve grilning af maden står man selv for, uanset om man selv medbringer eller køber det her.

Vi tænder bålet omkring kl. 18.30, før vi gør det, vil der være en kort og børnevenlig båltale, og vi skal sammen synge Midsommervisen.

Tilmelding er ikke nødvendig. ALLE er velkomne – både store og små. Vi håber at se rigtig mange af jer til en hyggelig aften sammen.


Kort utilgængelig

Dato/tidspunkt
23. juni 2023
16:00 - 21:00

Sted
Longelse Præstegård, Longelsevej 5

Kategorier

Tilbage til forsiden