Sorggruppe for voksne

Når vi mister et nærtstående medmenneske, kan vores verden gå i stykker. Det gælder uanset, om den vi mistede, blev 32 eller 87 år. Sorg er hjemløs kærlighed – den dør ikke, den bliver til sorg. Sorg opleves forskelligt fra person til person: Måske som en følelse af uvirkelighed, glædesløshed, meningsløshed. En følelse der går igen hos langt de fleste mennesker, der sørger, er følelsen af ensomhed. Derfor kan det være en stor hjælp at møde andre i samme situation.

Der er ikke tale om behandling eller terapi. Formålet i en sorggruppe, er ikke at ”komme videre” ved at fjerne eller fikse sorgen. Det handler om fællesskabet i at bære sorgen og den forandrede hverdag. Støtten er dét at mødes, lytte og sammen genkende følelser som savn, vrede, taknemmelighed eller lettelse.

Sorggruppen ledes af sognepræst Dorthe Stæhr Nielsen og psykoterapeut Christine Wessel Fyhn. Møderne er fortrolige, og deltagere kan komme fra hele Langeland. Medlemskab af folkekirken er ikke nødvendig, og deltagelse er gratis.

Gruppens størrelse er på 8-10 personer.

Tilmelding foregår ved kontakt til Dorthe på tlf. 2031 7187 eller
mail: dsn@km.dk – eller Christine på tlf. 71 900 836 eller
mail: christine@wesselfyhn.dk


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
13. september 2023
18:30 - 20:30

Sted
Rudkøbing Sognehus, Torvet 1 A

Kategorier

Tilbage til forsiden