Koncert med COME (US)

Vi er stolte af at præsentere de amerikanske støjrock-legender i bandet Come, som spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 13. oktober 2022 kl. 20:00.

Come er et amerikansk alternativt rock band, som blev dannet i Boston i 1991 af Thalia Zedek (vocals, guitar), Chris Brokaw (guitar, vocals), Arthur Johnson (drums) og Sean O’Brien (bass). Deres lyd er rå, støjende, højlydt og fuld af energi. Pitchfork har kaldt deres debutalbum “Eleven Eleven” for “one of the most elusive gems of the Matador catalog”, og bandet har turneret med bl.a. Nirvana, Dinosaur Jr., Sugar, og Pavement.

Fire Records er i fuld gang med at genudgive hele bandets bagkatalog. Senest udgav de i februar bandets Peel Sessions med 9 aldrig før udgivede numre fra bandets storhedstid.

Come turnerer både i USA og Europa i 2022, og undervejs på deres Europaturné er vi så heldige, at de også kommer til Humble.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst.

Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort) – https://musikefterskolen.dk/events/


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
13. oktober 2022
20:00 - 22:00

Sted
Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kategorier

Tilbage til forsiden