MUSIKCAMP 2022

En drømmeuge for musikglade unge fra 12-15 år!

Den 25. – 31. juli 2022 afholder Musikefterskolen i Humble vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med musik. MusikCamp er for alle – uanset om du er nybegynder eller har spillet musik i mange år.

Pris: 2000 kr.

En uge fuld af musik
På MusikCamp får du masser af kompetent og inspirerende musikundervisning. Vores dygtige undervisere tilbyder sang og musik fra morgen til aften med bl.a. musikalsk morgenvækning, sang før og efter alle måltider, workshops og koncerter.

Du bliver en del af en sammenspilsgruppe, hvor du med hjælp fra en underviser spiller sammen og øver frem mod campens afslutningskoncert. Derudover er der også rig mulighed for at forme grupper og jamme i fritiden.

Hygge, venskaber og sociale aktiviteter
Der er en masse musik på programmet under MusikCamp, men der er også masser af hygge og tid til at forme nye venskaber, spille spil, bordtennis, rundbold, gemmeleg, bålhygge og andre hyggelige aktiviteter.

“Det er både en MusikCamp, men også en social camp, hvor man får skabt en masse nye venskaber på tværs af landet. Man oplever så mange ting og får rigtig mange minder med hjem, selvom man kun er der i en uge.”
Christopher van Diemen, tidligere campdeltager

Du bliver indkvarteret på et elevværelse sammen med en anden campdeltager, og vores økologiske køkken står for maden gennem ugen. Vi tager højde for allergier og diæter (kød, vegetarisk og vegansk), og vi sørger for toplækker mad til alle måltider.

Afslutningskoncert
MusikCamp rundes af med en stor afslutningskoncert, hvor forældre og familie er inviterede. Her går alle bands på scenen og viser, hvad de har øvet på i løbet af ugen.

“Jeg husker den sidste dag som noget særligt. Man pakker, ser sine nye venner i øjnene og tænker: “Hvor blev tiden af?”. Det siger meget om, hvad campen er, og hvad den skaber. Mange kommer og kender ikke nogen overhovedet, men den allersidste dag går alle rundt med tårer i øjnene over at skulle sige farvel til de nye venner.”

Christopher van Diemen, tidligere campdeltager

https://musikefterskolen.dk/events/


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
25. juli 2022 - 31. juli 2022
Hele dagen

Sted
Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kategorier

Tilbage til forsiden