Generalens Skovgourmet

Lørdag den 31 august 2019 afholder Restaurant Generalen i Tranekær sin anden udgave af Generalens Skovgourmet.

Vi har udviklet en vandre / hygge gåtur, hvor vi kombinerer madoplevelsen med at være ude i naturen og samtidigt sætte fokus på, at motion ikke behøver at være kedeligt. Tag dine venner og familie med på en vandre/ gå tur på ca. 8 km rundt i Tranekær’s smukke natur og få mad/drikke oplevelser med undervejs. Det eneste I skal gøre er at følge stien og lade jer overraske.

Det forgår omkring Tranekær by og slot og i skove og langs marker. Ruten er lagt gennem vores smukke landskab og man oplever skov og mark, vej og strand. Temaet vil være “Ny Fransk”, dog i tråd med vores daglige “lærebog” nemlig kogebogen fra Kristoffer Jacobsen, slotskok anno 1815.

Alle deltager møder på et forud bestemt tidspunkt som man vil modtaget med sin bekræftelse og derfra vil deltagerne blive sendt ad sted på deres tur.
Mødetid er 30 min inden gåturen starter og ved indskrivning modtager man en lille hjælpe/start pakke, et deltager armbånd og en rute beskrivelse.

Restaurant Generalen

Information om vandreturen

  • Ved ankomst – indskrives ved den store plæne ved siden af Restaurant Generalens terrasse. Her er vores info stand.
  • Man bliver sendt i venteboks før turen begynder. Her bliver man så hentet fra, af en af vores medarbejder som følger jeres gruppe til starten.
  • Gourmet poster på ruten:  Her bliver deltagerne/gæsterne modtaget af et team som er klar med en speciel oplevelse af mad og drikke, og man møder den producent som har lavet eller opfundet drikke- eller råvaren som er brugt i maden. Dette vil gentage sig på alle standene ude i den fri natur.
  • Start: deltagerne vil blive budt på dagens første smags oplevelse og her blive deltagerne orienteret om dagens program. Når det er sket, vil man blive sendt afsted.
  • På posterne: Her opholder deltagerne sig i ca. 20 min. inden man bliver sendt af sted igen. Posten har et specielt tema og her får man en ny gastronomisk oplevelse og et glas mundgodt man skal smage. Man får også en historie om det emne der er på denne post. Det samme sker på alle poster, indtil ende stationen. Her er man tilbage på Restaurant Generalen og der serveres kaffe og kage, og der kan også købes diverse drikkevare fra baren.
  • Varigheden på vandre/gåturen er ca. 4 timer / ca. 8 km.

Yderligere information om arrangementet

  • På den store plæne (eller indendøres ved regn) vil der være mulighed for at købe nogle af de smags oplevelser som I har smagt på turen fra vores leverandører.
  • Prisen er det samme om det er børn eller voksne og der vil ikke blive taget højde for børn i menuen.
  • Parkring forgår heste folden lige ved Generalen og der er parkerings vagter ved hovedvejen ned til pladsen.

Pris pr. person: kr. 475,-

Tidspunkt: fra kl. 10.00, dog udsendes tidspunkt for holdstart ved tilmelding til arrangementet.

Tilmelding: Ring på tlf. 3124 8454, send en mail til Pichardts@mail.dk eller benyt link til bestillingsside: Generalens Skovgourmet 2019

 


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
31. august 2019
10:00 - 17:00

Sted
Generalen, Slotsgade 84, 5953 Tranekær

Kategorier

Tilbage til forsiden