Jomfruhummer og Champagne

Dette er en aften hvor vi udelukkende serverer 5 retter med jomfruhummer og fantastisk Champagne. Vi finder også plads til en afsluttende let dessert, dog kun med champagne.

Direktøren fra Gourmet Wine Peter Rasmussen præsenterer aftens champagner og giver en indsigt i champagnens historie igenmen flere århundrede.

Jomfruhummer menu 2019.
Kogte og syltede jomfruhummer – hummer mayo.
Jomfruhummer tatar og terrin – æble – glace.
Jomfruhummer bisque – hvid chokolade – trøffellinser.
Jomfruhummer beuf og fermenteret kalvefilet – græskar og røget kartoffel.
Champagne pocheret pære – salt hasselnød – champagne sorbet.

Pris pr. person: kr. 750,-

Det fulde beløb skal indbetales ved bestilling og man får derefter tilsendt sin endelige bekræftelse på mail.

Bestil på tlf. 3124 8454, via mail til Pichardts@mail.dk eller via følgende link Jomfruhummer og Champagne 2019

 


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
14. september (lørdag) 2019
18:00 - 21:00

Sted
Generalen, Slotsgade 84, 5953 Tranekær

Kategorier

Tilbage til forsiden