Hummer og Mousserende vine

Danske Sorte hummer og jomfruhummer tilberedt på mangfoldige måder – det er temaet for denne aften !

Vi har en god kontakt i Vestjylland, der er leveringsdygtig i de bedste Danske hummer, der findes – og så kender vi forresten også en på Læsø, der kan noget med de lidt mindre “hummer”. Derfor syntes vi at, det skulle komme vore gæster til gode.   Så derfor har vi helt ekstraordinært valg at tilbyde en 9-retters buffet, hvor vi sætter de Danske hummer på bordet.
Vi kommer rundt om pate, terrin, sylte, stegt og kogte, bagte og også den helt  uforlignelig gratineret. Vi sætter Deres smagsans på hårdt arbejde og vil gøre vores til at skabe en sublim aften i godt selskab med mange slags mousserende vine.

I menuen er der 2 glas mousserende vin: et fra Danmark og et fra Frankrig og vi vil ikke røbe hvilken, men De kan godt begynde at glæde Dem til at smage noget ekstraordinært.

Vi har bedt vores meget gode ven af huset og specialist i vin, Direktør Peter Rasmussen fra Gourmet Wine i Svendborg, om at stå til rådighed for at råde og vejlede Dem i valg af mousserende vine til menuen. Til denne aften har vi skabt et specielt vinkort med ekstraordinære gode priser på denne kongernes vin.

Sæt god tid af og inviter en kær person til en fantastisk aften, hvor smag og oplevelse går hånd i hånd.

Tilmelding via hjemmesiden.


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
30. maj (lørdag) 2020
18:00 - 23:55

Sted
Generalen, Slotsgade 84, 5953 Tranekær

Kategorier

Tilbage til forsiden