Koncert med Bisse

Vi er stolte af at præsentere den alsidige og evigt eksperimenterende danske sangskriver og musiker Bisse, der spiller koncert på Musikefterskolen i Humble d. 22. september kl. 20:00.

Det er ikke første gang Bisse gæster Musikefterskolen. Skolens kor medvirker på albummene “19. 6. 87” og “BIZZIN” og vores elever har ligeledes været med som kor til en række store koncerter, heriblandt på VEGA (hvor Bisse har gæstet vores koncert, og vi har gæstet hans), samt på Heartland, SPOT Festival og sågar til hans optræden til Steppeulven 2017, hvor Bisse vandt så godt som samtlige priser; årets album (for ‘Højlandet’), Årets sang (for ‘Seks hjerter’), årets vokalist, årets tekstforfatter og årets komponist. Hertil vandt Adi Zukanovic prisen for årets musiker – blandt andet for sin indsats i Bisses band.

Det bliver altså et glædeligt gensyn mellem Bisse og Musikefterskolen, og vi ser frem til at se og høre, hvad Bisse har med til os i denne omgang!

Koncerten er åben for alle interesserede. Billet kan købes i døren eller via Billetto. Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort)


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
22. september 2022
20:00 - 21:30

Sted
Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kategorier

Tilbage til forsiden