Koncert med SØS Gunver Ryberg

Musikefterskolen i Humble er begejstrede over at præsentere en eksklusiv koncert med den visionære danske musiker SØS Gunver Ryberg, der spiller koncert på skolen d. 16. april.

SØS Gunver Ryberg er elektronisk komponist og live performer. Hun skaber innovativ musik, der bryder med genredefinitioner og har vundet adskillige priser. Hun optræder i alt fra kunsthaller og museer til spillesteder, koncertsale til undergrundsklubber og festivaler i ind- og udland.

Hun udforsker essensen af eksistens i sin musik og er kendt for et unikt og kompromisløst udtryk. Musikken er futuristisk og tidsløs på samme tid som en portal til en forunderlig og uforudsigelig verden.

Hendes udgivelse ‘SPINE’ udkom i Februar 2023 med ord som “Hun skaber elektronisk guld” Seismograf /// “SPINE” er, som alt SGR rører ved, sindssygt velproduceret og vellydende og bare slet og ret dygtigt lavet.” Passive Agressive /// “Det er fedt, at vi har noget af det bedste genren tilbyder på dansk grund.” “Fremragende abstrakte album” Information ///

Koncerten er åben for udefrakommende gæster. Billetter kan købes på forhånd via Billetto eller kontant i døren. Billetprisen er 100 kr. (gratis med årskort).

https://billetto.dk/e/sos-gunver-ryberg-dk-pa-musikefterskolen-i-humble-billetter-929699


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
16. april (tirsdag) 2024
20:00 - 21:00

Sted
Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kategorier

Tilbage til forsiden