Undervandscamp for kvinder 2024

Kom til det hyggelige Sydlangeland beliggende i fantastisk natur, og få et introduktionskursus af aktive kvindelige undervandsjægere. Få kickstartet din viden om undervandsjagt.

Frivillige fra Langelands Dykkerklub har sammen med SHORES Langeland arrangeret en spændende weekend i trygge og hyggelige rammer, Det er til dig, der ønsker at starte på undervandsjagt eller dig der bare ønsker at få noget teori på og indgå i et større fællesskab.

Vi starter med en snack og sammenkomst fredag, hvor vi hører et kort oplæg med kvinder fra Langelands Dykkerklub om konkurrenceverdenen og deres tur til Nordisk mesterskab i Hitra, Norge., 2022. Vi skal have undervisning i basal UV jagt, introduktion til hvordan en harpun fungerer og hvordan man vedligeholder den bedst, fileteringsteknikker samt have to side-by-side oplevelser under vand(afhængig af niveau).

Vi får mulighed for at lave Gyotaku aftryk af de fangne fisk sammen med kunstneren Linea Hansen, og hjælper med at lave og smage på Skovsgaards naturvejleders bud på ”alt godt fra hav og strand” i deres foodtruck. Farvel og på gensyn søndag eftermiddag.

Alt dette og meget mere, får du for en deltagerpris på kun: 750,- (Under 25 år, 500,-).
– 2 overnatninger med mad på Søgaard Hovedgaard, eller
– Mulighed for at sove i tagtelte fra Langeland Campers
– Du skal have et lystfiskertegn(214 kr. for et årskort), for at kunne deltage i eventen. Fiskenummeret skal tilsendes, før du møder op.

Find din billet her: https://tickets.eventbilletten.dk/events/369082/info?distributionId=181998

Eventuelle spørgsmål rettes til lsla2440@hotmail.com


Indlæser kort...

Dato/tidspunkt
7. juni (fredag) 2024 - 9. juni (søndag) 2024
19:00 - 16:00

Sted
Søgård Hovedgård, Søgårdsvej 8A, 5935 Bagenkop

Kategorier

Tilbage til forsiden