Invitation til dig – og din forening

Vidste du, at Vi samler enderne – Landsbyklyngen Langeland og Strynø nu har eksisteret i to år med det formål at hjælpe med at skabe mere liv på Langeland og flere fællesskaber til gavn og glæde for os alle sammen?

Landsbyklyngen, der har fået navnet ”Vi samler enderne”, holder igen i år en idémesse, denne gang i Ørstedspavillonen i Rudkøbing, hvor du og din forening er hjerteligt velkomne.

Idémessen finder sted søndag den 6. oktober kl. 12.30-16.30.

Rigtig mange af øens foreninger gør en enorm og engageret indsats for at skabe aktiviteter og fællesskaber på Langeland, og det kommer os alle til gavn. Men kender vi nu til alle de tilbud, der findes – hele året rundt og fra nord til syd? Eller kender vi – hånden på hjertet – kun til de aktiviteter, der foregår inden for vores eget interesseområde?

Vi vil med idémessen give alle interesserede mulighed for at informere om de aktiviteter, arrangementer eller spændende planer, som frivillige arbejder med at stable på benene. Så hvis du har en spændende aktivitet, et arrangement, en ide til noget nyt eller hvis I har brug for flere personer i jeres fællesskab, så book en stand til idémessen – det er ganske gratis.

I får hvert et bord og et par stole, så det eneste krav er, at I hver især indretter jeres stand, så I formår at fange publikums interesse. I kan få adgang til ØP to timer, før idémessen åbner, så I har tid til at gøre jeres stand klar. Desuden skal I naturligvis sørge for at bemande standen i de fire timer, idémessen har åbent, og I skal selv stå for nedtagning af standen bagefter.

Kommercielt salg af for eksempel produkter må ikke ske på idémessen, men I må gerne gøre reklame for jeres forening og for eksempel hverve nye medlemmer

På idémessen er der også mulighed for at afprøve en af landsbyklyngens nyskabelser, Langelands-kalenderen ”Det sker på Langeland”. Du kan både få en introduktion til, hvordan du lægger aktiviteter op, og samtidig holde øje med, om der foregår andet i kommunen de dage, du eller din forening har planer om at afvikle et arrangement. Også Langelands-kalenderen er gratis.

Tilmelding til idémessen skal ske senest 2. oktober på e-mailadressen kontakt@visamlerenderne.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jesper Holst på telefon 20 93 37 00.

 

Vi glæder os til at se dig.

Vi samler enderne

Jytte K Frederiksen.