Vores nye Langelandskalender er klar til brug

Onsdag aften blev vores nye kalender lanceret på et møde på Langelands Efterskole. Du er velkommen til at prøve den her på siden. Kalenderen er gratis at bruge og er åben for både borgere, foreninger og virksomheder.

Den nye kalender giver mulighed for at opslå og søge efter aktiviteter i bestemte byer og lokalområder rundt omkring på Langeland og Strynø. Du kan også søge i kategorier indenfor foreningsliv, erhverv, idræt, kirke, skole, musik, underholdning og ikke mindst hobby/hygge. Og en hel del mere.

Du vælger selv, om du vil lægge events ind som gæst på siden, eller om du vil være gratis medlem af Vi Samler Enderne og få en profil. Hvis du vælger det første, bliver dine events godkendt af vores redaktører indenfor 24 timer, før de bliver synlige (dine events, ikke redaktørerne). Hvis du har en profil på siden, kan du udgive events med det samme.

Vi holder i øvrigt endnu et møde på Langelands Efterskole søndag den 7. april kl. 11. Her kan du høre mere om kalenderen, dens tilknyttede netværk af hjemmesider og appen Infoland, der er koblet til begge dele. Bag projektet står Vi Samler Enderne og DGI.