LANGELAND BLAFFER

Langeland som blaffer-ø? Landsbyklyngen lancerer en gratis, grøn og bæredygtig ide

Det er sjovt at blaffe og hyggeligt at samle blaffere op. Så Langeland skal være kendt som hele Danmarks blaffer-ø nr. 1.

Langeland er i forvejen berømt for stærke fællesskaber, stor hjælpsomhed og masser af frivillighed. Blafferiet er gået lidt af mode, men de, som stadig tomler (og som her efter corona vover det igen), kan sagtens få et gratis lift fra nord til syd og omvendt.

Blafferi er win-win-win: Vi møder nye mennesker, vi bruger ressourcerne bedre og slipper mindre CO2 ud i atmosfæren, når vi fylder bilerne op. Landsbyklyngen Langeland og Strynø sætter nu blafferiet i system, og det bliver endnu nemmere.

Blaffer-venlige bilister kan fra den 21. august få et flot, grønt klistermærke til bilens solskærm eller vindue og dermed sende et signal om, at han/hun gerne samler blaffere op – og reklamere for LANGELAND BLAFFER.

Blaffere kan købe et bredt refleksarmbånd med blaffer-logo til at sætte på overarmen og signalere behovet for et lift, blive mere synlig i trafikken – og reklamere for LANGELAND BLAFFER.

Klistermærker til bilerne udleveres gratis og refleksbånd til overarmen kan fra den 21. august købes for en tyver her:

* Turistknudepunktet, Østerport 5, 5900 Rudkøbing
* Turistkontoret, Torvet 5, 5900 Rudkøbing
* SuperBrugsen i Rudkøbing eller én af de fem Dagli’Brugser på Langeland.

Med venlig hilsen

LANGELAND BLAFFER-gruppen

Jytte Frederiksen, Rudkøbing
Ulrik Kølle Hansen, Bagenkop
Gert Ludwigs Rosing, Tranekær
Jan Ole Jakobsen, Tullebølle
Jette Purup, Rudkøbing
Nina Andersen, Frivilligcenter Langeland